naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Op zoek naar een aannemer voor Hoogeveen?

Hoogeveen ligt gunstig aan de snelweg A37. Deze loopt vanaf Hoogeveen door naar Zwartemeer en vlak daarvoor is er eerst de afrit Klazienaveen. Dat is de plaats waar onze bussen regelmatig de snelweg verlaten, om 5 minuten later bij ons het terrein op te rijden. U begrijp het al, Regiobouw Emmen is als aannemer actief in Hoogeveen, omdat de verbinding buitengewoon goed is. We verliezen weinig tijd en kunnen dus perfect als aannemer projecten uitvoeren in Hoogeveen.

Aannemer met eigen team en netwerk

Regiobouw Emmen is een relatief klein bouwbedrijf. We zijn met een groep van ongeveer acht ervaren timmermannen in eigen dienst. Zij zijn zeer allround en kunnen zowel kleine klussen uitvoeren, als samen met onze partners aan grote verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten werken. Metselaars, installateurs, architecten en vele andere vakmensen huren we in via ons netwerk van specialisten. Als aannemer houden we zelf de controle en zijn wij uiteraard het aanspreekpunt voor al onze bouwprojecten.

Voor elke klus in Hoogeveen

In Hoogeveen kunnen we bijna elke opdracht voor u uitvoeren. Van kleine tot grote verbouwingen, uitbouwen van een woning of bedrijfspand, renovaties tot nieuwbouw. Regiobouw is groot genoeg voor grotere projecten, maar ook klein genoeg om snel te schakelen en ook het uitvoeren van kleinere klussen met plezier op te pakken. Juist de grote verscheidenheid in werkzaamheden is wat onze timmermannen en partners fijn vinden! Neem dus gerust contact op met Regiobouw; wij zijn ook voor Hoogeveen dé betrouwbare aannemer!

Plaatsen nieuwe dakkapel

Plaatsen nieuwe dakkapel

Renovatie van een boerderij

Renovatie van een boerderij

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?