naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Maak kennis met Regiobouw Emmen

Een huis laten bouwen is een grote investering die veel mensen maar een keer doen. Zaken doen met een bouwbedrijf waar u een goed gevoel bij heeft én dat voor een goede prijs werkt, is dan ook een absolute must. We willen graag een hechte samenwerking met u om tot een goed resultaat te komen. We zullen dus veel contact hebben en we houden u steeds op de hoogte. Maak eens kennis met ons, wij gaan graag voor u aan de slag!

Huis laten bouwen

Heeft u plannen om een huis te laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een betrouwbare partner die u door het gehele proces van vergunningen aanvragen, tekenen van de woning en natuurlijk het bouwen van de woning bijstaat. We gaan samen met u aan de slag om van uw idee,samen met ons vakkennis en ervaring ,het beste resultaat neer te zetten.

Wij zijn er voor iedereen

Onze klantenkring is heel divers en onze bouwprojecten zijn dat ook. Van een twee-onder-een-kap woning, een luxe villa, tot een tuinschuur: wij nemen elke klant en elke opdracht serieus en gaan voor het beste resultaat.

Hoge eisen, grote flexibiliteit

We stellen aan kwaliteit de hoogste eisen en werken daarom ook alleen samen met vakmensen die, net als wij, houden van perfectie. Ook werken we met traditionele bouwmethoden die zich hebben bewezen, waardoor we niet voor verrassingen komen te staan en zeker weten dat uw project van hoge kwaliteit is.

Een flexibele instelling zorgt ervoor dat we ons altijd kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten. Heeft u een idee voor nieuwbouw of verbouw van uw huis of bedrijf, waarvan u zich afvraagt of het wel mogelijk is? Wij bieden onze kennis en ervaring aan om samen tot het beste plan te komen en houden ons daarbij zoveel mogelijk aan uw idee. Niets is ons te gek, dus kom maar op!

Maak kennis met Regiobouw Emmen!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking, de koffie staat voor u klaar!

Verbouwing van een buurtgebouw

Verbouwing van een buurtgebouw

Nieuwbouw woning in Erica

Nieuwbouw woning in Erica

Vraag stellen of offerte aanvragen?