naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Maak kennis met Regiobouw Emmen

Bouwbedrijf Regiobouw is groot genoeg voor grote projecten zoals het bouwen van een nieuwe woning, maar ook klein genoeg om de kleine klussen serieus te nemen. Renovatie, verbouw, nieuwbouw maar ook een klussenbedrijf voor kleine onderhoudsprojecten. We werken in een grote straal rondom thuisbasis Emmen, Drenthe.

Huis laten bouwen

Een huis laten bouwen is een grote investering die veel mensen maar een keer doen. Zaken doen met een bouwbedrijf waar u een goed gevoel bij heeft én dat voor een eerlijke prijs werkt, is dan ook een absolute must. Wij willen graag een hechte samenwerking met u om tot een goed resultaat te komen. We zullen dus veel contact hebben en we houden u steeds op de hoogte. Wij zijn een betrouwbare partner die u door het gehele proces van vergunningen aanvragen, tekenen van de woning en natuurlijk het bouwen van de woning bijstaat. We gaan samen met u aan de slag om uw idee met onze vakkennis en ervaring te realiseren.

Bekijk onze projecten om te zien welke mooie opdrachten we hebben opgeleverd en waar we momenteel aan werken.

Wij zijn er voor iedereen

Onze klantenkring is heel divers en onze bouwprojecten zijn dat ook. Van een luxe villa, tot het plaatsen van een nieuw kozijn: wij nemen elke klant en elke opdracht serieus en gaan voor het beste resultaat. In de afgelopen jaren hebben we voor tientallen klanten een enorme diversiteit aan projecten mogen uitvoeren.

Hoge eisen, grote flexibiliteit

We stellen aan kwaliteit de hoogste eisen en werken daarom ook alleen samen met vakmensen die, net als wij, houden van perfectie. Ook werken we met traditionele, duurzame bouw-methoden en materialen die zich hebben bewezen waardoor we niet voor verrassingen komen te staan.

Een flexibele instelling zorgt ervoor dat we ons altijd kunnen aanpassen aan uw wensen. Heeft u een idee voor nieuwbouw of verbouw van uw huis of bedrijf, waarvan u zich afvraagt of het wel mogelijk is? Wij bieden onze kennis en ervaring aan om samen tot het beste plan te komen en houden ons daarbij zoveel mogelijk aan uw idee. Niets is ons te gek, dus kom maar op!

Maak kennis met Regiobouw Emmen!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking, de koffie staat voor u klaar!

Dakrenovatie in Klijndijk door Regiobouw Emmen

Dakrenovatie in Klijndijk door Regiobouw Emmen

Nieuwbouw woning in Erica

Nieuwbouw woning in Erica

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?