naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Bouwbedrijf Coevorden

U woont in Coevorden en bent op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf? Een aannemer die u als opdrachtgever serieus neemt en die afspraken nakomt? Kies dan voor Regiobouw!

Opdrachten in Coevorden en omgeving

Wij zijn gevestigd in Emmen en werken voortdurend aan opdrachten in heel Noord Nederland. Coevorden is voor ons dan ook bekend terrein en onze vakmensen zijn hier dan ook regelmatig te vinden. Heeft u een nieuwbouw, verbouw, renovatie of andere klus die u graag goed en professioneel wilt laten uitvoeren? Dan is Regiobouw ook voor u de juiste partij.

Grote en kleine klussen

Wij bouwen complete woningen maar sturen onze vakmensen ook als klusjesmannen op pad voor kleine opdrachten. Wij zijn groot genoeg om grote bouwprojecten uit te voeren maar klein genoeg om u de zorg en aandacht te geven die u als klant verdient. Immers gaat het bij bouwen vaak om aanzienlijke bedragen en wat is er dan fijner dan een vertrouwd gevoel hebben bij uw bouwbedrijf.

Ook voor ondernemers in de regio Coevorden

Uiteraard is Regiobouw er niet alleen voor de particulier. Ook voor bedrijven zijn wij een geschikte partij om uw bedrijfspand, winkel of andere opdracht zorgeloos aan over te laten. Wij hebben al verschillende bedrijven in Noord Nederland kunnen helpen met het bouwen, verbouwen en aanpassen van zaak zoals Autobedrijf Menges & De Vries, Snackbar The Corner, Dansstudio 7 en vele anderen.

Kennis maken?

Wij maken graag kennis met u! Maak gerust vrijblijvend een afspraak om elkaar te leren kennen en te praten over uw bouwproject.

Aanbouw aan woning

Aanbouw aan woning

Nieuwbouw in Klazienaveen

Nieuwbouw in Klazienaveen

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?