naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Uw Bouwbedrijf in Drenthe

Een betrouwbaar bouwbedrijf in Drenthe: Dát is Regiobouw Emmen. Dagelijks werken we met een klein eigen team van specialisten in de bouw waarbij, naast hoge kwaliteit, een goede communicatie en betrouwbaarheid voorop staan. Behalve met ons eigen team werken we met een netwerk van andere kundige bedrijven om elk project tot een goed einde te brengen, waarbij wij uiteraard uw aanspreekpunt zijn van begin tot einde.

Groot genoeg voor grote projecten, klein genoeg voor persoonlijke aandacht

Grote verbouwingen en nieuwbouw van woningen en bedrijven zijn voor ons geen probleem. We werken op elk moment aan meerdere grote bouwprojecten maar ook kleinere klussen pakken we graag aan. Onze vakmensen houden van afwisseling en daarom beperken we ons niet. Ook voor het plaatsen van een dakkapel of andere relatief kleine klussen in heel Drenthe kunt u bij ons terecht. Wij zijn groot genoeg om grote projecten tot een perfect einde te brengen maar ook klein genoeg om elke klant en klus voldoende aandacht te kunnen geven. Hierdoor hebben we een grote groep tevreden klanten in Drenthe mogen opbouwen.

Wat wij doen

Voor elke klus op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie kunt u een beroep doen op bouwbedrijf Regiobouw uit Emmen. Ook voor kleine klussen, zoals het plaatsen van een schuur, overkapping of klein onderhoud draaien we onze hand niet om.

Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen in Drenthe? Wij hebben al veel mooie nieuwbouwprojecten afgerond. Bekijk hiervoor ook onze projecten albums. We kunnen de gehele bouw verzorgen. Vanaf het aanvragen van vergunningen, de tekeningen en natuurlijk de gehele realisatie. We houden van mooie details in nieuwbouwwoningen en streven naar perfectie in zowel het aanzicht van de woning, als de constructie die niet alleen betrouwbaar maar ook eigentijds en duurzaam moet zijn.

Verbouw

Bijna elke woning voldoet op enig moment niet meer aan de veranderende wensen. Als u uw woning of bedrijf wilt verbouwen, komen hier andere zaken bij kijken dan bij een geheel nieuw pand. Zo moet de stijl van de nieuwbouw passen bij het bestaande gedeelte en zijn er tal van bouwtechnische uitdagingen. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren, komen met een realistische offerte en voeren de werkzaamheden natuurlijk zo goed mogelijk uit volgens de gemaakte afspraken.

Energie besparing en duurzaamheid

Nu energieprijzen stijgen en we ook meer oog krijgen voor milieuaspecten en onderhoud worden veel woningen gerenoveerd en daarbij energiezuinig en onderhoudsarm gemaakt. Hiertoe behoren onder andere werkzaamheden als:

  • Modern isolerend glas plaatsen
  • Plaatsen van zuinige verwarm- en verlichtingssystemen
  • Isoleren
  • Afdichten tochtplekken of koudebuggen verwijderen
  • Hout vervangen door kunststof of steen
  • Plaatsen zonnepanelen en/of laadpalen

Ook met het verduurzamen en energiezuinig maken van woning of bedrijfspand kunnen wij samen met onze partners een steentje bijdragen.

Actief in Drenthe

Wij werken vanuit Oranjedorp, vlakbij Emmen. We zijn gevestigd vlakbij de snelweg A37, waardoor we snel de hele provincie Drenthe kunnen bereiken. We hebben in Drenthe de afgelopen jaren onder andere bouwprojecten uitgevoerd in Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Erica, Klazienaveen, Klijndijk, Ees, Odoorn, Garminge, Schoonebeek, Oranjedorp en vele andere Drentse plaatsen. Kijk bij onze projecten om u te overtuigen van ons kunnen en neem gerust contact op om uw ideeën te bespreken.

Renovatie en verbouw

Renovatie en verbouw

Verbouwing kantoor Autobedrijf Menges & De Vries in Emmen

Verbouwing kantoor Autobedrijf Menges & De Vries in Emmen

Nieuwbouw woning door Regiobouw Emmen

Nieuwbouw woning door Regiobouw Emmen

Bijzonder nieuwbouw project in Nieuw-Dordrecht

Bijzonder nieuwbouw project in Nieuw-Dordrecht

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?