naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Bouwbedrijf Drenthe

Op zoek naar een betrouwbaar en kundig bouwbedrijf in Drenthe? Maak dan kennis met Regiobouw! Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, maar vooral in Drenthe. We werken dagelijks met een klein team van vakmensen en een groot netwerk van bouwspecialisten aan vele projecten in Drenthe.

Wat wij doen

Voor elke klus op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie kunt u een beroep doen op bouwbedrijf Regiobouw uit Emmen. Ook voor kleine klussen, zoals het plaatsen van een schuur, overkapping of klein onderhoud geven wij u graag een prima offerte.

Nieuwbouw

We hebben veel ervaring  in het begeleiden van het hele nieuwbouwtraject. We begeleiden u bij de vergunningen, de tekeningen en natuurlijk bij de gehele realisatie. We houden van mooie details in nieuwbouwwoningen en streven naar perfectie in zowel het aanzicht van de woning, als de constructie die duurzaam moet zijn, zodat u niet met gebreken geconfronteerd wordt.

Verbouw

Bijna elke woning voldoet op enig moment niet meer aan de veranderende wensen. Als u uw woning of bedrijf wilt verbouwen, komen hier andere zaken bij kijken dan bij een geheel nieuw pand. Zo moet de stijl van de nieuwbouw passen bij het bestaande gedeelte en zijn er tal van bouwtechnische uitdagingen. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren vóór de bouwwerkzaamheden beginnen en voeren de verbouwing vervolgens uit, waarbij we de overlast tot een minimum beperken.

Actief in Drenthe

Wij werken vanuit Oranjedorp, vlakbij Emmen. We zijn gevestigd vlakbij de snelweg A37, waardoor we snel de hele provincie Drenthe kunnen bereiken. We hebben in Drenthe de afgelopen jaren onder andere bouwprojecten uitgevoerd in Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Erica, Klazienaveen, Klijndijk, Ees, Odoorn en vele andere Drentse plaatsen. Kijk bij onze projecten om u te overtuigen van ons kunnen en neem gerust contact op om uw ideeën te bespreken.

Plaatsen nieuwe dakkapel

Plaatsen nieuwe dakkapel

Verbouwing van een buurtgebouw

Verbouwing van een buurtgebouw

Vraag stellen of offerte aanvragen?