naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Uw Bouwbedrijf voor Hoogeveen!

Wanneer u van plan bent op uw huis of bedrijf te laten verbouwen, renovaties uit te voeren of zelfs te gaan nieuwbouwen wilt u natuurlijk in zee met een betrouwbaar bouwbedrijf. Regiobouw is uw betrouwbare partner voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en andere klussen.

Hoe wij bouwen

Als bouwbedrijf afkomstig uit Emmen zijn we ook in Hoogeveen regelmatig actief bij diverse bouwprojecten. Waarom ook in Hoogeveen gekozen wordt voor Regiobouw Emmen? Voor onze unieke aanpak! Bij ons staat de klant nog echt centraal, ook nu de bouw weer aantrekt en er veel aanbod is van klussen. Wilt u iets weten dat kunt u ons altijd snel bereiken en ook zonder dat u zelf informeert houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen op de bouwplaats.

Geen klus te groot of te klein!

Dat wij kleinschalig werken betekend niet dat wij geen grote projecten kunnen uitvoeren! Door een eigen personeelsbestand van allround vakmensen maar ook goede contacten met diverse betrouwbare partners in de bouwsector kunnen wij ook grote klussen prima aan! Kijk eens bij onze projecten voor een greep uit ons werk.

Hoogeveen is bekend terrein

Ons bedrijf is gevestigd dichtbij de A37, binnen enkele minuten bevinden wij ons dus op de snelle –file vrije- baan naar Hoogeveen. Hierdoor is Hoogeveen voor ons prima bereikbaar en verrichten we dan ook regelmatig bouwwerkzaamheden in deze mooie plaats.

Kennis maken met ons bouwbedrijf?

Voor u een groot project toevertrouwd aan een bouwbedrijf wilt u natuurlijk zeker weten dat u het juiste gevoel heeft bij het beoogde bedrijf. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken, een kop koffie met ons te drinken en uw project te bespreken.

Plaatsen nieuwe dakkapel

Plaatsen nieuwe dakkapel

Nieuwbouw in Klazienaveen

Nieuwbouw in Klazienaveen

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?