naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Bouwbedrijf voor Klazienaveen

Ook in Klazienaveen, het grootste buitendorp in de gemeente Emmen, is Regiobouw volop actief. Meerdere complete woningen hebben wij mogen bouwen aan onder andere de Dordsedijk en op het meest recente bouwplan De Planeet (bekijk recent bouwproject).

Bouw en verbouw in Klazienaveen

Niet alleen het laten bouwen van een nieuwe woning kunt u aan de vakmensen van Regiobouw overlaten. Ook als u een renovatie of verbouwing wilt laten uitvoeren, kunnen wij u van het begin tot het einde volop begeleiden. Wij bouwen uitsluitend in de hoogste kwaliteit en volgens moderne (isolatie) normen. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de vorderingen op de bouw en betrekken u dan ook volop bij het project.

Ook als u een klusbedrijf zoekt

Heeft u geen grote verbouwing, maar wilt u bijvoorbeeld een dakkapel, nieuwe schuur, badkamer, plafond of een andere relatief kleine klus laten uitvoeren? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag. Omdat wij vlakbij Klazienaveen zijn gevestigd zijn er nauwelijks reistijden, waardoor wij onze klusjesmannen voordelig in Klazienaveen kunnen inzetten. Wij zijn groot genoeg voor grote projecten, maar klein genoeg om ook kleine klussen prima voor u uit te voeren.

Onze bouwprojecten in Klazienaveen

In ons projectenoverzicht ziet u een greep uit de door ons uitgevoerde opdrachten van de laatste jaren. Ook enkele projecten in Klazienaveen zijn hier te bekijken, waarbij het gaat om zowel nieuwbouw als verbouwingen.

Bekijk deze projecten eens en neem contact met ons op als u voor uw project denkt aan Regiobouw.

Regiobouw bouwde deze woning aan de Brugstraat te Klazienaveen

Regiobouw bouwde deze woning aan de Brugstraat te Klazienaveen

Een aanbouw in Klazienaveen met donkere stenen

Een aanbouw in Klazienaveen met donkere stenen

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?