naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Bouwen regio Borger - Odoorn

Woont u in de gemeente Borger-Odoorn en zoekt u een bouwbedrijf? Dan is Regiobouw Emmen voor u wellicht de juiste keuze! Als aannemer in Drenthe werken we graag voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen we zowel grote als kleine klussen aan.

Verbouw / Aanbouw in Borger-Odoorn

Als u uw huis of bedrijfspand wilt verbouwen, renoveren of een nieuwe aanbouw wilt, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Anders dan sommige andere bouwbedrijven vinden wij de communicatie met  u als klant erg belangrijk. We spreken uw aanbouw of verbouwproject uitvoerig met u door, voordat we met de klus beginnen. Bouwen gaat helaas gepaard met wat overlast, maar we proberen in overleg met u dit tot een minimum te beperken. 

Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen in gemeente Borger-Odoorn? Wij hebben in de afgelopen jaren diverse prachtige nieuwbouwprojecten opgeleverd. Wij werken met bewezen technieken en echt ambachtelijk vakwerk. Zelf hebben we diverse ervaren mensen in dienst die al talloze woningen hebben gebouwd en daarnaast maken we gebruik van betrouwbare partners uit ons netwerk. We kunnen het gehele bouwtraject verzorgen door ook de aanvragen voor vergunningen en nutsvoorzieningen voor u te regelen en we adviseren u graag over alle mogelijkheden. Kijk eens in onze portfolio voor diverse nieuwbouwprojecten en ga eens vrijblijvend met ons gesprek over uw ideeën.

Klussenbedrijf Borger-Odoorn

Ook kleinere klussen voeren we graag voor u uit! Woont u in Exloo, Klijndijk, Borger, Odoorn, Valthe of één van de andere plaatsen in gemeente Borger-Odoorn? Dan kunt u gerust een beroep doen op bouwbedrijf Regiobouw!

Afgeronde projecten in Borger-Odoorn

In de gemeente Borger-Odoorn hebben we onder andere de volgende projecten al mogen uitvoeren:

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Ook een bijzonder huis laten bouwen door Bouwbedrijf Regiobouw Emmen?

Ook een bijzonder huis laten bouwen door Bouwbedrijf Regiobouw Emmen?

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?