naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Klusjesman Emmen

U wilt iets laten veranderen aan uw woning, bedrijf, schuur of ander vastgoed? Dan kunt u vast een klusjesman van Regiobouw Emmen gebruiken! Bij Regiobouw Emmen nemen we namelijk niet alleen nieuwbouw en renovatieklussen aan, maar doen we ook kleine opdrachten. Wij houden rekening met uw belangen en werken servicegericht met u samen.

Allround klusjesman

Wij werken met een klein maar gemotiveerd en ervaren team van vakmensen, waardoor wij altijd een geschikte klusjesman voor uw opdracht hebben. Ook wanneer wij zelf niet de juiste expertise in huis hebben, kunnen we ook nog helpen door mensen uit ons netwerk in te zetten.

Wat wij kunnen doen

Als u één van onderstaande klussen heeft, dan kunnen wij u zeker helpen, maar deze lijst is uiteraard slechts een kleine selectie.

  • Kleine verbouwingen
  • Kozijnen vervangen
  • Vervangen of reparaties aan dak / windveren / dakgoten
  • Creëren inbouwkasten
  • Divers timmerwerk
  • Verwijderen of plaatsen van deuren of doorgangen

Onze klusjesmannen zijn voor veel meer opdrachten beschikbaar, dus neem gerust contact op als uw klus niet vermeld staat.

Regio Emmen en wijde omgeving

Woont u in Emmen of in de omgeving? Onze thuisbasis ligt in Emmen, maar wij werken in een behoorlijke straal buiten de gemeente. Dus ook voor Klazienaveen, Schoonebeek, Erica of een andere plaats in de gemeente Emmen kunt u bij ons terecht. Zelfs buiten de gemeente grenzen zijn wij actief, dus als u een klusjesman zoekt, zit u goed bij Regiobouw Emmen!

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Houtrot reparatie van een kozijn

Houtrot reparatie van een kozijn

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?