naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Timmerman Emmen

Een timmerman is veruit de meest allround klusser uit de bouw. Bijna elke klus of bouwopdracht bestaat voor het overgrote deel uit het werk voor de timmerman.

Ervaren timmerman nodig in Emmen?

Bouwbedrijf Regiobouw Emmen zou nergens zijn zonder onze ervaren timmermannen! We hebben als bedrijf deze vakmensen gelukkig aan ons bouwbedrijf kunnen binden en zij zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf. Ook ú kunt profiteren van de vakkennis, passie voor het werk en oog voor detail die een goede timmerman tot een vakman maakt. Als u bouwbedrijf Regiobouw inschakelt voor uw klus, dan krijgt u onze vakmensen over de vloer en kunt u rekenen op perfect uitgevoerd timmerwerk.

Welke klussen voert de timmerman uit?

Zoals gezegd, is een timmerman zeer allround en komt deze bij bijna elk bouw- of klusproject in actie. De meest voorkomende werkzaamheden van de timmerman zijn bij ons:

  • Alle nieuwbouw -en verbouwprojecten
  • (Kunststof) kozijnen plaatsen
  • Dakkapel plaatsen
  • Houtrot herstellen
  • Tuinhuis of schuur bouwen
  • Aftimmeren zolders / creëren nieuwe ruimtes
  • Niet goed passende deuren en ramen repareren

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep. De echté timmerman is zo allround dat deze lijst ontzettend lang zou worden als we alle klussen zouden proberen te noemen!

Gebruik maken van een timmerman uit Emmen?

Heeft u een timmerman nodig voor een (kleine of grote) timmerklus of project in Emmen of elders in Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Regiobouw!

Plaatsen nieuwe dakkapel

Plaatsen nieuwe dakkapel

Nieuwbouw in Klazienaveen

Nieuwbouw in Klazienaveen

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?