naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Verbouwing Hoogeveen

Elke inwoner van Hoogeveen en omgeving kan voor elke verbouwing een beroep doen op de vakmensen van Regiobouw Emmen. Wij hebben in de vele jaren dat ons bedrijf bestaat in Drenthe in Emmen én in Hoogeveen in het bijzonder veel projecten mogen uitvoeren voor tevreden opdrachtgevers.

Verbouwen van woning of bedrijfspand

Als u uw woning wilt vergroten of aanpassen door bijvoorbeeld het verwijderen van een muur tussen twee ruimtes, plaatsen van een bijkeuken, dakkapel of u heeft heel andere ideeën: wij denken graag met u mee en zetten uw woonwensen om in werkelijkheid. Ook bij het verbouwen van uw bedrijfspand, loods of schuur zijn wij graag uw vertrouwde partner.

Traditionele verbouwing in hoog tempo

U wilt dat uw verbouwing snel wordt afgerond, zodat u zo kort mogelijk overlast ondervindt? Bij ons kan dat! Wij werken volgens traditionele bouwmethoden en uitsluitend met ervaren vakmensen. Hierdoor is de kwaliteit van het werk hoog en het tempo ook. De verbouwing duurt dus niet te lang en ondanks dat we snel werken, heeft dit geen negatief effect op de kwaliteit.

Hoogeveen kan op ons rekenen!

Ons kantoor bevindt zich nabij Emmen, vlakbij de snelweg A37. Hierdoor is Hoogeveen voor ons een prima werkplek! We kunnen namelijk heel snel vanaf ons kantoor via de snelweg Hoogeveen bereiken en verliezen dus weinig tijd met reizen. Vandaar dus dat Hoogeveen kan rekenen op ons vakwerk!

Wilt u kennismaken en een eventuele opdracht bespreken?

Graag komen we bij u langs om uw bouwplannen te bespreken. Is wat u wilt mógelijk of kunnen we u helpen uw plan te verbeteren? Wat zijn de kosten van de verbouwing? Allemaal zaken waar we u graag in willen bijstaan, nog voor we echt beginnen met het verbouwen. Als u zaken doet met Regiobouw Emmen weet u dat de lijnen kort zijn en dat de samenwerking tussen u als opdrachtgever en ons als bouwbedrijf hecht is. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

Verbouwing van een buurtgebouw

Verbouwing van een buurtgebouw

Renovatie van een boerderij

Renovatie van een boerderij

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?