naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Nieuwbouw van woning en bedrijf

Een van de grootste uitgaven die menig mens ooit doet, is het laten bouwen van een huis. Het is dan ook logisch dat u hierbij in zee gaat met een bouwbedrijf waar uw wensen en ideeën centraal staan en waar u voelt dat het bouwen een traject is dat u samen met de bouwer ingaat. Dat het ook voor het bouwbedrijf een belangrijk project is dat met volle aandacht zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

Zo’n bouwbedrijf is Regiobouw Emmen!

Alles is mogelijk

Wij gaan elke nieuwbouwuitdaging aan. We maken van elk bouwproject graag iets bijzonders dat klopt tot in de details. Bekijk de projectfoto’s op onze site en kom zelf tot de conculsie: bouwbedrijf Regiobouw Emmen is dé partij om uw huis te laten bouwen.

In elke fase van de nieuwbouw

Wij begeleiden u stap voor stap vanaf uw eerste nieuwbouwplannen tot het moment dat u uw intrek neemt in uw nieuwe droomhuis! Wij kunnen u adviseren in de keuzes die u moet maken over tal van zaken en weten door onze ruime ervaring welke valkuilen er zijn. Ook het laten tekenen van de nieuwe woning verzorgen we voor u, net als het aanvragen van benodigde vergunningen en voorzieningen. Wanneer de realisatie van de nieuwbouw van de woning is begonnen houden we u steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. Regelmatig gaan we samen met u door de woning om te zien of alles naar uw wensen en eisen wordt gebouwd. In de laatste fase zorgen we dat de details allemaal kloppen en u de nieuwe woning zo plezierig mogelijk kunt betrekken.

Kostprijs nieuwbouw

Een huis laten bouwen door een bouwbedrijf vraagt een grote investering. Door vooraf met zoveel mogelijk factoren rekening te houden, kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke kostprijs voor de nieuwbouw berekenen. Neem contact met ons op als u de kostprijs wilt laten berekenen voor uw bouwplannen!

Traditionele bouwmethoden en vakmensen

Wij werken volgens traditionele bouwmethoden. Dat betekent dat we niet experimenteren, maar gebruik maken van bouwtechnieken en materialen die zich hebben bewezen. Dat geldt ook voor de mensen waarmee we werken. Van tekenaar tot schilder en van kraanmachinist tot tegelzetter: alle mensen waar we mee werken zijn vakmensen die precies weten hoe ze tot een goed resultaat moeten komen.

Ook aan de slag samen met Regiobouw Emmen?

Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw droomhuis te bouwen. Uiteraard werken bij ook buiten de gemeente Emmen. Ook in Hoogeveen, Assen, Coevorden en buiten Drenthe zijn wij regelmatig aan de slag! Neem contact met ons op om kennis te maken en uw plannen te bespreken.

Ook een bijzonder huis laten bouwen door Bouwbedrijf Regiobouw Emmen?

Ook een bijzonder huis laten bouwen door Bouwbedrijf Regiobouw Emmen?

Regiobouw bouwde deze woning aan de Brugstraat te Klazienaveen

Regiobouw bouwde deze woning aan de Brugstraat te Klazienaveen

Nieuwbouw in Klazienaveen

Nieuwbouw in Klazienaveen

Vraag stellen of offerte aanvragen?