naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Renovatie van woning of bedrijfspand

Een woningrenovatie houdt in: het gedeeltelijk vernieuwen en eventueel uitbreiden van een bestaande woning ,waarna het wooncomfort verbetert. Het verschil met bijvoorbeeld onderhoud is dat, nadat onderhoud is gepleegd, het wooncomfort gelijk blijft aan de oorspronkelijke situatie. Wanneer er gerenoveerd wordt, zal het wooncomfort stijgen en het huis daarna meer waard zijn, omdat het is verbeterd ten opzichte van hoe het eerderwas.

Voorbeeld van renovatie

Als bouwbedrijf hebben we diverse renovaties gedaan. Een van de meest grote projecten betrof een woning in Klazienaveen (nabij Emmen) waarbij de gehele woning is gestript. Er bleven slechts enkele muren staan, waarna de woning weer geheel opnieuw en met een nieuwe indeling én uitbreiding is opgebouwd. Uiteraard zijn ook de leidingen en installaties daarbij geheel vernieuwd. Van buiten is de woning geheel nieuw en tevens ook geïsoleerd volgens de huidige normen. Bekijk dit project hier.

Uw renovatie is onze uitdaging

Onze vakmensen, van tekenaar tot metselaar, denken graag met u mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. U vindt in ons  een betrouwbare partner met een flexibele opstelling, waarbij ú als klant centraal staat. Wij voeren niet alleen de renovatie uit, maar helpen ook bij het aanvragen van vergunningen en weten welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Traditionele bouwmethoden en vakmensen

Wij werken uitsluitend met bewezen bouwtechnieken. Hierdoor is de kans op gebreken minimaal en de kans op een goed resultaat maximaal! De mensen met wie wij  werken zijn specialisten die altijd met u meedenken en samen met u streven naar een zo goed mogelijk resultaat.

Meer weten over woningrenovatie?

Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Wij maken graag een afspraak. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Groot onderhoud aan een boerderij

Groot onderhoud aan een boerderij

Renovatie van een boerderij

Renovatie van een boerderij

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?