naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Onderhoud aan uw woning of bedrijf

Een woning of bedrijfspand heeft soms onderhoud nodig. Houten onderdelen, zoals kozijnen en houten boeien, kunnen gaan rotten, een dakgoot kan gaan lekken, leidingen gaan stuk, enzovoort. Dit zijn niet de meest plezierige uitgaven, maar om uw woning in goede conditie te houden, moeten deze goed zaken worden hersteld. Bij Regiobouw Emmen zien we er een uitdaging in om uw woning tegen zeer redelijke kosten weer in perfecte staat te brengen. Onze ervaren vakmensen weten precies op welke wijze een reparatie het beste kan worden uitgevoerd en welke materialen het meest geschikt zijn.

Geen klus is ons te groot of te klein

Bij ons kunt u terecht voor elke klus. Van klein onderhoud aan de woning zoals het vervangen van een rot raamkozijn tot het volledig vervangen van het dak! Wij pakken elke klus aan en met vakmanschap en enthousiasme gaan we altijd voor het beste resultaat.

Controle of er onderhoud nodig is

U bent geen bouwkundige en wilt wellicht van een deskundige weten of uw woning of bedrijfspand nog in goede staat verkeert. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met onze experts. Wij weten alles van onderhoud en kunnen u snel een beeld geven van de staat van houten onderdelen en andere bouwtechnische aspecten.

Houtrot reparatie van een kozijn

Houtrot reparatie van een kozijn

Groot onderhoud aan een boerderij

Groot onderhoud aan een boerderij

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?