naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Woning of bedrijf verbouwen

Wanneer u een huis heeft gekocht of laten bouwen, kan het zijn dat u later iets wilt veranderen. U heeft bijvoorbeeld behoefte aan meer ruimte, een andere indeling of wilt de woning renoveren of moderniseren. Bij het verbouwen van een huis is het van groot belang dat de aanpassing aansluit bij het bestaande gebouw. De verbouwing moet zowel technisch en wat betreft de bouwstijl een nieuw passend geheel vormen.

Veel voorkomende verbouwingen

Wij kunnen bijna elke verbouwing vakkundig voor u uitvoeren. In het verleden hebben wij al veel vérbouwopdrachten mogen uitvoeren, zoals:

  • Samentrekken van twee ruimtes
  • Plaatsen van dakkapellen
  • Aanbouwen bijkeukens, slaapkamers en badkamers
  • Totaalrenovatie van woningen

Verbouwen met zo weinig mogelijk overlast

Het verbouwen van een woning waarin ook gewoon geleefd wordt, zorgt altijd voor enige mate van overlast. Er komt altijd wat stof vrij en sommige klussen maken lawaai. Wij begrijpen dat u zo weinig mogelijk last wilt hebben van de verbouwing en maken daarom samen met u afspraken om het verbouwen zo snel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Een offerte ontvangen?

Wilt u gaan verbouwen en wilt u daarbij een betrouwbaar en flexibel bouwbedrijf inschakelen? Neem dan meteen contact met ons op!

Aanbouw aan woning

Aanbouw aan woning

Verbouwing in Emmen door Regiobouw Emmen

Verbouwing in Emmen door Regiobouw Emmen

Vraag stellen of offerte aanvragen?