naar bovenkant van de site
UW BETROUWBARE PARTNER
Regiobouw Emmen
Oosterwijk WZ 45
7885 TN Oranjedorp

Tel: 0591-64 69 69
stuur een E-mail
mobiel menu Regiobouw EmmenMenu

Woning of bedrijf verbouwen

Wanneer u een huis of bedrijfspand heeft gekocht of laten bouwen, kan het zijn dat u iets wilt veranderen. U heeft bijvoorbeeld behoefte aan meer ruimte, een andere indeling, wilt renoveren, duurzamer maken of moderniseren.

Regiobouw Emmen is groot genoeg voor grote verbouwingen van woning of bedrijf maar ook klein genoeg voor kleine klussen. Bekijk onze projecten en neem contact met ons op.

De top 5 in verbouwen

Wij kunnen bijna elke verbouwing vakkundig voor u uitvoeren. In het verleden hebben wij al veel verbouwopdrachten mogen uitvoeren en deze komen het meeste voor:

  1. Isoleren, renoveren en moderniseren huis of bedrijf 
  2. Samentrekken van ruimtes
  3. Plaatsen van dakkapellen en vernieuwen daken, boeien en goten
  4. Aanbouwen bijkeukens, slaapkamers, bedrijfsruimte
  5. Verbouwen badkamer

 

Uiteraard kunnen wij ook alle andere verbouw klussen voor u uitvoeren.

Verbouwen met zo weinig mogelijk overlast

Het verbouwen van een woning of bedrijf zorgt altijd voor enige mate van overlast. Er komt altijd stof vrij en sommige klussen maken lawaai. Wij begrijpen dat u zo weinig mogelijk last wilt hebben van de verbouwing en maken daarom samen met u afspraken om het verbouwen zo snel en prettig mogelijk te laten verlopen. Niet voor niets zijn wij als bouwbedrijf in Emmen uw betrouwbare partner en hebben we al vele grote en kleine verbouwingen in Drenthe mogen uitvoeren.

Van het begin tot het eind

Bij het verbouwen van een woning of bedrijf komen talloze zaken kijken. Vergunningen, tekeningen, berekeningen en dan nog het bouwen zelf! Wij helpen u van het begin tot het einde om te zorgen dat een verbouwing zo prettig mogelijk verloopt zonder onverwachte verrassingen.

Een offerte ontvangen?

Wilt u uw huis of bedrijf gaan verbouwen of zoekt u een klusbedrijf in de regio Emmen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel

Een aanbouw in Klazienaveen met donkere stenen

Een aanbouw in Klazienaveen met donkere stenen

Uit onze opgeleverde projecten

Vraag stellen of offerte aanvragen?